Politika privatnosti

Molimo da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste se informirali o postupcima i pravilima koje primjenjujemo za zaštitu osobnih podataka. Korištenjem naše internetske stranice potvrđujete da ste pročitali ovu Politiku privatnosti te da je razumijete. Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu Politiku privatnosti.

Logopedski studio „Logos“ je posvećen potpunom poštivanju Vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka. Ovom Politikom privatnosti opisuju se postupci koje Logopedski studio „Logos“ poduzima u svrhu zaštite privatnosti. Logopedski studio „Logos“ će podatke o Vama upotrebljavati u skladu s primjenjivim zakonskim zahtjevima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Ova internetska stranica, kao i poslovno-informacijski sustavi Logopedskog studia „Logos“, usklađeni su sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

• Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),
• Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC).

Internetska stranica će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnom zakonskom regulativom zaštite podataka i privatnosti. Logopedski studio „Logos“ prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama, koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, a u svrhu uspostave uspješne suradnje.

Logopedski studio „Logos“ primjenjuje sljedeća načela u svrhu zaštite Vaše privatnosti:
• prikupljamo samo informacije koje su potrebne,
• Vaši podatci se ne koriste u svrhe koje nisu navedene,
• ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno,
• ne prodajemo, posuđujemo, distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
• Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
• ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
• Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
• provjeravamo da li su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

KOJI SE VAŠI PODACI PRIKUPLJAJU TE NA KOJI NAČIN?

Ova internetska stranica se može koristiti bez davanja osobnih podataka. Nakon što nas kontaktirate putem naše e-mail adrese, Logopedski studio „Logos“ prikuplja informacije o Vama. Informacije koje pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. U slučaju da ste mlađi od 16 godina obavezni ste priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka.

TKO VODI OBRADU OSOBNIH PODATAKA?

Obradu ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka vodi: Logopedski studio „Logos“ Jalkovečka ulica 104 A 42000 Varaždin

U KOJU SVRHU SE PRIKUPLJAJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se obrađuju isključivo kako bi se pružio odgovor na Vaš zahtjev, a prije zasnivanja poslovnog odnosa, mogućeg zaposlenja ili u svrhu izvršavanja obveza u slučaju već postojećeg ugovornog odnosa između Vas i Logopedskog studia „Logos“

KOLIKO DUGO SE POHRANJUJU OSOBNI PODACI?

Vaši osobni podaci se pohranjuju u periodu kada je otvorena komunikacija sa Vama, a u svrhu uspostave uspješnog poslovnog odnosa te za vrijeme trajanja suradnje. U slučaju prekida daljnje komunikacije sa Vama, Logopedski studio „Logos“ će nakon 6 mjeseci izbrisati Vaše osobne podatke. U slučaju interesa za zaposlenjem u Logopedskom studiu „Logos“, Logopedski studio „Logos“ će prikupiti i obraditi Vaše osobne podatke koje ste dostavili te, u slučaju da se zaposlenje neće ostvariti, Vaši osobni podaci će Vam biti vraćeni ili trajno uništeni. U slučaju davanja Vaše privole, Logopedski studio „Logos“ može zadržati prikupljene i obrađene Vaše osobne podatke kao kandidata za radno mjesto. U svakom trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje daljnje obrade Vaših osobnih podataka.

NA KOJI NAČIN SE KORISTE OSOBNI PODACI?

Vaše osobne podatke koristimo da bismo Vas kontaktirali i odgovorili na vaš zahtjev, a, u slučaju da se složite, poslati ćemo Vam i e-poštu o ostalim uslugama za koje mislimo da bi Vam mogli biti od interesa. Logopedski studio „Logos“ neće dijeliti Vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

INFORMACIJSKA SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Logopedski studio „Logos“, u slučaju prikupljanja podataka o Vama, kroz primjenjene sigurnosne, fizičke, elektroničke, tehnološke, proceduralne i organizacijske mjere, osigurava da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju. Ako odlučite kontaktirati nas putem e-pošte, nijedan od podataka koje otkrivate neće biti pohranjen na ovoj internetskoj stranici niti će biti prenesen ili obrađen na bilo kojoj trećoj strani.

“KOLAČIĆI”

Tvrtka Logopedski studio „Logos“ ne koristi “kolačiće” jer nam nije potrebno praćenje posjetioca na toj razini, no ukoliko se to promijeni, tvrtka Logopedski studio „Logos“ se obavezuje da će svakog posjetitelja web stranice tražiti dozvolu da koristi kolačiće i objasniti u koju svrhu.

VAŠA PRAVA

Ako želite znati posjedujemo li i obrađujemo Vaše osobne podatke, ili ako želite pristupiti osobnim podacima koje imamo o Vama, a u svrhu:
• pristupa svim osobnim podacima koje smo prikupili o Vama,
• ispravljanja osobnih podataka koje imamo o Vama,
• brisanja svih osobnih podataka koje koje smo prikupili o Vama,
• ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka od strane Logopedskog studia „Logos“,
• prigovora na obradu vaših osobnih podataka od strane Logopedskog studia „Logos“,
• zahtjeva za Vašim osobnim podacima koje je Logopedski studio „Logos“ ima, u svrhu prijenosa trećoj strani,
molimo Vas da nas kontaktirate i na Vaš zahtjev ćemo odgovoriti besplatno.

KONTAKT

Možete nas kontaktirati na jelena@logoped-logos.hr ili poslati svoj zahtjev na adresu: Logopedski studio „Logos“, Jalkovečka ulica 104, A 42000 Varaždin.

PRAVO NA PRITUŽBU NADLEŽNOM TIJELU

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita, putem kontakata:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)

Martićeva 14
HR – 10 000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609 000
Fax: +385 1 4609 099
e-mail: azop@azop.hr
Web: http://www.azop.hr

Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 18. 5. 2018. godine.

 

Osnovni podaci:
Logopedski studio Logos, vlasnica Jelena Tomašković - Matic
OIB: 70199485352
Adresa: Jalkovečka ulica 104A, 42000 Varaždin

Politika privatnosti

Copyright © 2018. Logopedski studio Logos. Sva prava pridržana.

Izrada weba: Probit